Από το 1967 η ZERCO αναλαμβάνει την εγκατάσταση, ανακαίνιση και συντήρηση ανελκυστήρων κάθε τύπου.

Με πολυετή πλέον εμπειρία στο χώρο, άριστη τεχνογνωσία και πλήρως εκπαιδευμένα συνεργεία εγκατάστασης και συντήρησης, βρίσκεται εδώ για να σας παρέχει:

  • Πληροφόρηση για τη σωστή τεχνοοικονομική επιλογή ανελκυστήρα σύμφωνα με τις ανάγκες σας,
  • Εξοπλισμό ανελκυστήρων,
  • Τεχνική υποστήριξη. 

Με κύριο γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη και την ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης, φροντίζουμε για ένα ασφαλές, ποιοτικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

 

Η ZERCO ιδρύθηκε το 1967 από τον κύριο Χρήστο Ζέρβα, Ηλεκτρολόγο – Μηχανικό, ο οποίος προηγουμένως εργαζόταν για τη Γερμανική εταιρεία ανελ/ρων STAHL (σήμερα THYSSEN), που διατηρούσε μέχρι το 1967, θυγατρικό εργοστάσιο στην Ελλάδα.

Η ZERCO μπήκε δυναμικά στην αγορά διότι διέθετε προηγμένη τεχνογνωσία στους αυτόματους ανελ/ρες Duplex, Triplex  κ.λ.π. Δεν είναι τυχαίο που στην πελατεία της συμπεριλήφθησαν αμέσως κατασκευαστές Γραφείων, Τράπεζες, Ξενοδοχεία, Δημόσια κτίρια κ.λ.π.

Είναι αμιγές Ελληνικό εργοστάσιο κατασκευής και εγκατάστασης πλήρων ανελκυστήρων. Κατασκευάζει θαλάμους, θύρες, πίνακες λειτουργίας και αυτοματισμού, μαγνητικά συστήματα σταθμεύσεως και οροφοδιαλογής, κομβιοδόχες κ.λ.π

Είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που έχει εγκαταστήσει ανελκυστήρες ομάδος DUMPLEX, TRIPLEX, QUADRUPLEX, με δικής της κατασκευής συστήματα αυτοματισμού.

Ανάλογα με τις προδιαγραφές της παραγγελίας η προστιθέμενη αξία σε εγχώριο συμμετοχή ανέρχεται από 65% έως και 85% της τελικής αξίας του προϊόντος συμβάλλοντας έτσι αποτελεσματικά στον περιορισμό των εισαγωγών του τομέα της.

Τα υλικά που κατασκευάζει η  ZERCO και οι ανελ/ρες της έχουν πατενταριστεί με τον αριθμό 65981/20.9.1975 και το σήμα Βιομηχανικής ιδιοκτησίας που διαθέτει έχει καταχωρηθεί στο Φ.Ε.Κ. αρ. 8/17.9.1976. Το 1987 επιλέχθηκε για το βραβείο «ΔΙΕΘΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΚΥΚΛΟΣ» και το 1990 για το διεθνές βραβείο ποιότητας προϊόντων και service «ΧΡΥΣΟΣ ΠΥΡΣΟΣ».

Το 1982 αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στο Αιγάλεω, Λεωφ. Αθηνών 131 & Μνησικλέους (εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου).

Έτσι το φορολογικό δικαίωμα των αποσβέσεων σε συνδυασμό με τη συνεχή προσπάθεια κατάκτησης της πλέον προχωρημένης τεχνολογίας επιτρέπουν στη ZERCO να προσφέρει σε ασυναγώνιστες τιμές κατασκευές ανελ/ρων που επί σειρά ετών μονοπωλούσαν οι ξένες εταιρείες. Εγκαθιστά με γνήσιους Αμερικάνικους κινητήρες συστήματα  WARD LEONARD υψηλών ταχυτήτων και κατακλύζει την αγορά με ανελκυστήρες μεταβλητού Βολτάζ (ACVV) με χαμηλό κόστος.

Το 1990 ιδρύεται η ZERCO – HELLAS AETBE με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία υλικού ανελ/ρων.

Από το 1984, πρώτη η ZERCO, χρησιμοποιεί στην Ελλάδα PLC controller στους αυτοματισμούς των ανελ/ρων. Παρά τις απόπειρες απομίμησης το SOFTWARE της ZERCO παραμένει μοναδικό και ανεπανάληπτο στην Ελληνική αγορά για την ποικιλία των παραμέτρων και τις δυνατότητές του. Και όταν η MITSUBISHI, πρώτη στον κόσμο, ανακοινώνει μια όντως επαναστατική, τεχνολογική καινοτομία στην κατασκευή ανελ/ρων (το σύστημα μεταβλητής συχνότητας – ACVF), στην Ελλάδα, πρώτη η ZERCO, δίδει το εθνικό παρόν εγκαθιστώντας ανελ/ρες μεταβλητής συχνότητας με μετατροπέα της SIEMENS στα κεντρικά γραφεία του ΟΤΕ Θεσσαλονίκης Ερμού & Καρόλου Ντηλ, καθώς και σε πολλά άλλα κτίρια, όπως στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7 – 9 Αθήνα), Ξενοδοχείο CARAVEL, Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (ΑΘΗΝΑ) κ.λ.π.

Γενικά το PLC που χρησιμοποιεί η ZERCO, αποτελεί το ασφαλέστερο σύστημα Microcomputer ανελ/ρων, με πληθώρα προγραμματιζόμενων παραμέτρων που υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των ΕΝ 81.1 & 81.2 της ΕΟΚ και τα Αμερικάνικα Standards. Επίσης, διαθέτει σύστημα διάγνωσης βλαβών, έλεγχο ασυμμετρίας φάσεων, έλεγχο υπερδιαδρομής, προγραμματιζόμενο Parking και γενικά υπερτερεί από όλα τα παρόμοια συστήματα της αγοράς, πράγμα το οποίον αναγνωρίζουν ακόμη και οι ανταγωνιστές της.

 

 

 

 

Η Zerco

προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες για κατακόρυφη διακίνηση ανθρώπων ή αγαθών χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και μηχανήματα βαρέων καθηκόντων.

Επικοινωνία

   2105984008

 

©2017 InScreen. All rights reserved.

κατασκευη ιστοσελιδας - XTD